r r r

Riksantikvaren

Gå til hovedinnholdet

Nyheter

 • Tinfos flyfoto 25. september 2014

  Feiret Tinfos-fredning med pølsefest

  Torsdag ettermiddag ble kulturmiljøfredningen av Tinfos på Notodden markert. Da ble norsk industrihistorie feiret med pølser og blues.
 • Lærdalsøyri 23. september 2014

  Tilskudd til brannsikring av tette trehusmiljøer

  Regjeringen har prioritert arbeidet med brannsikring av stavkirker og tette trehusmiljøer med ti millioner kroner i revidert nasjonalbudsjett. Riksantikvaren har nå fordelt tilskudd til brannsikring av tette trehusmiljøer.
 • Jubileumsbok 2. september 2014

  Her er hjemmene til eidsvollsmennene

  Nå lanseres boken om de 112 eidsvollsmennene og deres hus. Boken byr på et nærmere bekjentskap med alle eidsvollsmennene, samtidig som den forteller om viktige sider ved norsk bygningsarv og det historiske året 1814.
 • Veøy prestegård, Møre og Romsdal 20. august 2014

  Bok om eidsvollsmennene og deres hus

  1. september lanseres boken om de 112 eidsvollsmennene og deres hus. Boken byr på et nærmere bekjentskap med alle eidsvollsmennene, samtidig som den forteller om viktige sider ved norsk bygningsarv og det historiske året 1...
 • foto av Fredriksten festning 16. august 2014

  Fredriksten festning fredet

  I dag, 16. august, ble Fredriksten festning i Halden fredet. Fredningen ble markert med et storslått arrangement for publikum på festningen.
 • Selje kloster sett ovenfra. 28. juli 2014

  Prosjektet Kystpilegrimsleia startet

  Med det majestetiske kirketårnet på øya Selja som bakteppe ble oppstarten av prosjektet Kystpilegrimsleia markert i strålende solskinn.
Gå til arkiv