r r r

Riksantikvaren logo Riksantikvaren

Gå til hovedinnholdet

Kommunikasjonsarbeid i offentlig sektor - Arendalsuka

Dato: 14. august 2017 17:30 - 14. august 2017 18:30
Sted: Arendal, Teltet

Riksantikvaren på Arendalsuka:

Riksantikvaren har et eget arrangement på Arendalsuka i år. Mandag 14. august i Teltet, kl 17.30 til 18.30 holdes følgende seminar: 

Offentlig debatt gir bedre byutvikling

Hos Riksantikvaren arbeider vi kontinuerlig med strategisk kommunikasjon for å oppnå direktoratets mål. Kommunikasjonsenheten hos Riksantikvaren har skrevet boken Vær synlig -  kommunikasjonsarbeid i offentlig sektor. Som offentlig virksomhet skal vi bidra til en åpen og opplyst debatt. Vi trenger å være synlige for å kunne lykkes med vårt samfunnsoppdrag.

Riksantikvarens bystrategi er et eksempel på hvordan vi skaper debatt om viktige temaer. Bystrategien ble lansert i mars 2017 for å kommunisere tidlig og tydelig om hva vi mener er god byutvikling. Strategien inneholder anbefalinger til regional og kommunal forvaltning, utbyggere og eiere om hvordan viktige historiske bymiljøer skal forvaltes. Prinsippet om at Riksantikvaren vil ha mer tilpasning og mindre kontrast i historiske bymiljøer er allerede godt kjent.

På dette lille seminaret får du høre mer om hvordan Riksantikvaren jobber med kommunikasjon for å gjøre kulturminner til noe som angår alle.

Fra Riksantikvaren stiller riksantikvar Jørn Holme, kommunikasjonsdirektør Siri Wolland og seksjonssjef Leidulf Mydland

Les mer på nettsidene til Arendalsuka.