Riksantikvartimen: Atlungstad Brenneri– kulturarv og edle dråper

Atlungstad i vinterskrud Foto: Ester Ayerdi

I denne månedens Riksantikvartime får vi besøk av Atlungstad Brenneri. De som skal snakke er Tom-Vidar Guneriussen, daglig leder, Arve Fossum, guide og formann for Atlungstad Brenneris venner og Jørn Haugen, styrerepresentant, guide og Atlungstadpatriot

De skal ta for seg Atlungstads eldre historie, og gi oss et innblikk i det frivillige arbeidet som er lagt ned på dugnad siden Atlungstad Brenneris venner ble stiftet, og frem til i dag. Deretter får vi høre  om hva som skulle til av politisk påvirkning og enkeltpersoners innsats for at historien om Atlungstad har blitt slik den har blitt. Vi skal også få høre om filmprosjektet som Atlungstad har gjennomført i samarbeid med blant annet Innovasjon Norge og Sparebankstiftelsen. Til slutt skal de fortelle litt om tildelingen av den prestisjetunge Europa Nostra prisen, og om hvordan brenneriet fremstår i dag, hva som er kjerneområdene, og hvilke planer de har for årene som kommer.

Riksantikvartimen sendes i Teams Live Event. Du trenger ikke melde deg på, eller installere noe. Bruk denne lenken for å gå inn i webinaret 8. desember kl. 09:00 – 10:00: Bli med i direktesendt arrangement.

Del gjerne invitasjonen, alle er velkommen til Riksantikvartimen!

Spørsmål kan rettes til Line Bårdseng line.bardseng@ra.no eller Lise Evjen lise.evjen@ra.no

Fastsatt

tor 8
Kl 09:00 desember
2022
tor 8
Kl 10:00 desember
2022